Με αγάπη για το παιδί και την οικογένεια...

Παιδιατρείο


Το ιατρείο βρίσκεται σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο ο οποίος σχεδιάστηκε ώστε να είναι ευχάριστος στους ασθενείς και παράλληλα λειτουργικός. Οι συνθήκες υγιεινής αποτελούν προτεραιότητα μας και για αυτό τον σκοπό χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα και τεχνικές αποστείρωσης των εργαλείων και απολύμανσης των χώρων. 

Ο χώρος αναμονής ένος ιατρείου αποκτά άλλη βαρύτητα όταν απευθύνεται σε παιδιά. Τα παιδιά δεν φημίζονται για την υπομονή τους, οπότε ένας φιλόξενος και χαρούμενος χώρος αναμονής σίγουρα κάνει το έργο ιατρού και γονέα πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο.

 Φροντίστε να έχετε μαζί σας σε κάθε επίσκεψη τα εξής:

  1. Το βιβλιάριο υγείας ,το βιβλιάριο ασφάλειας , το ΑΜΚΑ του παιδιού
  2. Κάποιο αγαπημένο παιχνιδάκι του παιδιού που το χαλαρώνει ή το χαροποιεί
  3. Μια δεύτερη αλλαξιά με ρούχα-εσώρουχα καθώς και 3-4 καθαρά pamper για τα νεογνά-βρέφη
  4. Πιπίλα για όσα βρέφη την χρησιμοποιούν
  5. Ένα εύκολο και αγαπημένο σνακ ή το γάλα του παιδιού σε περίπτωση που πεινάσει απρόσμενα γεγονός που θα δυσκολέψει την καλή συνεργασία με το παιδί.
  • Οργανωθείτε! σημειώστε από το σπίτι τις ερωτήσεις-απορίες σας προς την γιατρό.
  • Πάρτε μαζί σας την καλύτερη σας διάθεση!! απαραίτητη για την καλή συνεργασία γονέα-παιδιού-παιδιάτρου.
  • Συζητήστε! χωρίς δισταγμό και με ειλικρίνεια όλα αυτά που σας απασχολούν και προβληματίζουν σχετικά με την ανάπτυξη, την συμπεριφορά, την υγεία του παιδιού σας
  • Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν χρονικά συνεπής στο ραντεβού σας αλλά και σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης ενημερώστε έγκαιρα την γραμματεία του ιατρείου .
37.9119523;23.712896999999998